Home Nieuws ‘Grote aankoop’ lijkt onderweg naar PSV: ‘PSV heeft budget voor grote aankoop’

‘Grote aankoop’ lijkt onderweg naar PSV: ‘PSV heeft budget voor grote aankoop’

43816
0

Gaat PSV zich plaatsen voor het meest prestigeuze toernooi van de UEFA? De club is in ieder geval dichtbij en klopt op de poort van het miljardenbal.

Los van welk op Europees podium PSV zich vanaf september kan gaan presenteren, zal de club zich gaan roeren op de transfermarkt. PSV heeft middelen te besteden op de transfermarkt, zo schrijft het uitgesproken Eindhovens Dagblad. Zo heeft het er dus alle schijn van dat in de dagen na PSV – Rangers FC ‘een grote aankoop’ zal worden gepresenteerd.

PSV hoopt zich ten koste van Rangers FC te kwalificeren voor de groepsfase van het miljardenbal maar er is hoe dan ook transferbudget beschikbaar voor ‘een grote aankoop’. Dat betekent niet dat de uitkomst tegen de Schotten niet van invloed is op de te volgen koers. Volgende week weet PSV ‘veel beter wat er te besteden is en in welke spelersvijver de ploeg kan hengelen’, schrijft de regionale krant.

De naam van Donyell Malen is intern gevallen bij PSV, maar zijn terugkeer lijkt lastig te realiseren omdat de plannen van Dortmund niet bekend zijn. Ook valt niet uit te sluiten dat PSV gaat bieden op Joshue Zirkzee mocht Carlos Vinicius nog vertrekken uit Eindhoven.

Ook kan niet worden uitgesloten dat Philipp Max zal gaan vertrekken en de club dus een nieuwe linkervleugelverdediger zal gaan halen. Toch moet met name worden gedacht aan versterking op de positie van rechtsbuiten. Na het wegvallen van Madueke lijkt PSV het nog niet aan te durven met enkel Bakayoko en Saibari, die beide zeker een prima indruk maken.


Vorig artikelWaterreus wijst Veerman op uitspraak over Rangers en snapt ‘Celtic shirt’ Benitez niet
Volgend artikelHet tegengeluid over Walter Benitez: Zes doelpogingen, drie tegendoelpunten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in