Home Nieuws BREAKING: Grootse investeringen op komst: PSV werkt aan snelle kapitaalinjectie van ruim...

BREAKING: Grootse investeringen op komst: PSV werkt aan snelle kapitaalinjectie van ruim 50 miljoen euro

1348
0

Innovatief, zo kunnen we het nieuwe grote financiële plan wat PSV voor de nabije toekomst realiseert het beste typeren.

Het Eindhovens Dagbad meldt vrijdagavond dat de club op korte termijn een enorme financiële kapitaalinjectie tegemoet kan gaan zien. Het plan is al enkele maanden geleden gerealiseerd en wordt momenteel op details uitgewerkt.


Er volgt geen aandelenuitgifte maar een nieuw kapitaalfonds van diverse investeringen en investeerders. Het betreffen grote en kleine investeerders.

Ook wordt het Philips Stadion ingezet in de vorm van een extra hypotheek en is de club druk doende het eerder genoemde conferentie- en evenementencomplex rond het Philips Stadion te realiseren. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de nieuwe hypotheek op het stadion gebruikt om het vooraanstaande congrescentrum te realiseren. Plannen voor een eventuele locatie voor dit congrescentrum zou de ruimte tussen de noordtribune en het spoor betreffen.

Daartoe zijn gesprekken met de gemeente gaande. Verder is er nog een kleiner investeringsfonds in aantocht waar al 6 miljoen euro voor gereserveerd zou zijn.

Het zal op korte termijn allemaal tot uiting gaan komen in een enorme kapitaalinjectie van een bedrag ver boven de 50 miljoen euro. De club wil ook in nieuwe spelers investeren en tevens de Herdgang verder professionaliseren.

Later meer.