Home Nieuws Groots moment voor PSV in Genève: Toon Gerbrands ontvangt prestigeuze prijs van...

Groots moment voor PSV in Genève: Toon Gerbrands ontvangt prestigeuze prijs van voorzitter PSG

9182
0

Dat de Brainport Eindhoven een doorslaand succes is geworden was al even duidelijk maar de club heeft daar nu ook internationale erkenning voor gekregen.

PSV is namelijk door de UEFA in het zonnetje gezet. De club heeft vanuit Zwitserland erkenning gekregen voor de bijzondere vorm van samenwerking met de Brainport Eindhoven. Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft in Genève de ECA Corporate Partnership Award ontvangen en toont de prijs via zijn Twitteraccount.


Deze door de UEFA erkende award wordt uitgereikt aan een club die het voor elkaar krijgt een zakelijke samenwerking op te zetten die tot gevolg heeft dat zowel club, bedrijf en in deze opzet meerdere bedrijven, als betrokken fans er een voordeel uit kunnen halen.

Die insteek en doelstelling is behaald door het opzetten van het sponsorpact Brainport Eindhoven. De naamgever van de verschillende bedrijven in en rondom Eindhoven past prima bij de uitstraling van de club en de stad Eindhoven. Het is alweer twee jaar geleden dat PSV en de shirtsponsor van de club de samenwerking aankondigde. Het is een onverdeeld succes geworden, met internationale erkenning tot gevolg.

De prijs werd uitgereikt door de voorzitter van Paris Saint Germain, Nasser Al-Khelaifi. De preses van PSG is tevens voorzitter van de ECA Corporate Partnership Award.

https://twitter.com/ToonGerbrands/status/1435185811016851457?s=20