Home Nieuws Groningen fans op de training, Jetro Willems stapt naar voren: ‘Bij PSV...

Groningen fans op de training, Jetro Willems stapt naar voren: ‘Bij PSV ook gedaan’

4286
0

Jetro Willems is al enkele weken speler van FC Groningen. De noorderlingen bungelen onderaan de Eredivisie en dus is het geregeld onrustig.

Afgelopen weekend won FC Groningen weer een keer maar in de eerste week van Jetro Willems bij Groningen, was het op de training meteen raak want boze FC Groningen fans kwamen verhaal halen. Willems, net een week in training bij de club gebruikte zijn ervaring vanuit zijn nog jongere jaren en sprak de groep fans toe. Althans, Willems stapte niet achteruit.

Willems mag inmiddels ook wel tot de meer ervaren spelers worden gerekend. Toen een groep fanatieke supporters van FC Groningen zich bij het trainingsveld meldde voor een gesprek met de selectie over de sportieve crisis, stapten hij en Manu als nieuwelingen naar voren.

Willems zegt over het incident op de training het volgende: ‘Dit heb ik bij PSV ook weleens meegemaakt. Het zijn geen leuke dingen, maar ik snap de supporters wel. Het enige wat zij van ons verwachten is een reactie, die moet je geven. Elvis en ik komen uit Rotterdam, daar maak je ook weleens wat tegenstand mee. Op zulke momenten moet je gewoon naar voren stappen en gewoon je verantwoordelijkheid nemen.’


Vorig artikelIs van Nistelrooij geloofwaardig over Drommel: ‘Wij hebben twee eerste keepers bij PSV’
Volgend artikelLeeds United is mislukte Gakpo transfer nog altijd niet vergeten: ‘Van Gaal waarschuwde Gakpo’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in