Home Nieuws Groeiend enthousiasme rond Dante Rigo

Groeiend enthousiasme rond Dante Rigo

18
0

Dante Rigo heeft nog nagenoeg niets in het eerste elftal van PSV kunnen laten zie maar het enthousiasme rond de jong Belg neemt steeds grotere vormen aan. Ook Aad de Mos is lyrisch over de kwaliteiten van de nog jonge Belg.

De achttienjarige Belg is al tien jaar actief op de Herdgang en gaat binnenkort rond zijn 18e verjaardag waarschijnlijk zijn eerste profcontract tekenen. Een keuze voor het grote geld is voorlopig absoluut niet aan de orde, weet Marcel Hover.


“Dante is zo serieus met zijn vak bezig dat hij wel weet welke route hij wil bewandelen. Hij is zielsgelukkig bij PSV, dus ik denk dat wij de komende jaren nog veel plezier van hem gaan hebben”, vertelt Hover aan Omroep Brabant. De materiaalverzorger van PSV is tevens het hoofd van het gezin in Valkenswaard waar Rigo een paar dagen per week verblijft.

De afgelopen jaren heeft de Belgische tiener stappen gemaakt, zegt Hover. “Hij traint steeds vaker met het eerste team van PSV mee en met België onder 17 jaar is hij derde geworden bij het WK. Toen hij daarvan terugkwam zag ik dat die ervaring hem volwassener heeft gemaakt.”

 


Facebook Comments