Home Nieuws Grillige Bruma ergert fans maar maakt opnieuw het verschil voor PSV: ‘Deze...

Grillige Bruma ergert fans maar maakt opnieuw het verschil voor PSV: ‘Deze wedstrijd was voor PSV heel belangrijk’

594
0

Grillig met een hoofdletter G. Zo kunnen we Armindo Bruma het beste omschrijven. De Portugees lijkt onnavolgbaar.

Enorm zwakke momenten worden afgewisseld met goed spel en snelle korte passes, die tegelijk ook zomaar kunnen mislukken. De PSV fans worden alleen nog steeds niet bijster enthousiast van de aanvaller, die wel weer opnieuw belangrijk is voor de club. Bruma krijgt op sociale media nog steeds van alles over zich heen, al worden de kritieken wat minder scherp de laatste weken. Na afloop stond Bruma te grijnzen voor de camera en terecht. In gesprek met ESPN gaf Bruma aan dat hij vond dat PSV een goede wedstrijd had gespeeld. “We hadden deze drie punten echt nodig. Deze wedstrijd was voor PSV heel belangrijk”, aldus Bruma. “Het team speelde heel sterk. Hopelijk kunnen we op deze manier verder blijven gaan.”

De aanvaller wist zelf wederom te scoren en schoof de balkeurig in de hoek. “Ik blijf gewoon hard werken. De ploeg helpt mij daar ook bij, zowel in de trainingen als tijdens de wedstrijden. Daar ben ik blij mee. Ik ben ook blij dat ik vandaag weer gescoord heb. Daar blijf ik hard voor werken.”

Ook Roger Schmidt is daarin belangrijk voor Bruma. “Hij is een heel goede trainer”, zei hij daarop. “Hij heeft mij hier gehouden en daar ben ik blij mee. Ik ben blij met de club en iedereen hier is blij met mij. Ik moet gewoon blijven werken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here