Home Nieuws Griekse media: Mitroglou steelt de show bij PSV

Griekse media: Mitroglou steelt de show bij PSV

63
0

Kostas Mitroglou heeft in zijn eerste weken bij PSV veel indruk gemaakt.

De Griek heeft ongeveer 45 speelminuten in drie officiële wedstrijden gespeeld. De Griek lijdt vrijwel geen balverlies en verstaat steeds de kunst om én op de juiste plaats te staan én de bal de juiste voortzetting te geven. Dat lukt Mitroglou mede door zijn verfijnde techniek en goed spelinzicht.

Tegen RKC en Apollon scoorde hij al officiële doelpunten en tegen 1.FC Koln scoorde hij zijn volgende doelpunt wat dan officieus doelpunt mag heten. De Griek staat er en doet op zijn manier zijn ding, waar PSV heel veel profijt van heeft en vermoedelijk nog veel meer profijt zal uithalen dit seizoen.

Mitroglou is pas net bij PSV maar heeft nu al de harten van veel fans veroverd. Ook in Griekenland wordt hij gevolgd en zijn populariteit bij PSV wordt dan ook in de Griekse pers breed uitgemeten. Volgens het sportblad Novasports steelt de spits de show in Nederland en groeit zijn populariteit bij PSV fans met de dag.

Geïnspireerd door de baard van de Griek laten PSV-supporters op social media hun beste baard staan. Met de hashtag #Mitroglook wordt de mooiste PSV-gezichtsbeharing tentoongesteld.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here