Home Nieuws Gretig Roda JC gaat voor winst in Eindhoven

Gretig Roda JC gaat voor winst in Eindhoven

25
0

Roda JC verloor in de afgelopen vijf wedstrijden alleen van Ajax (0-2) en sc Heerenveen (3-0) en is daarom boven de degradatiestreep uitgekomen. Roda JC is gretig en wil stunten in Eindhoven.

Yannis Anastasiou haalt voor de clash met PSV vertrouwen uit de uitwedstrijd tegen Ajax aan het begin van het seizoen, die in 2-2 eindigde. “Het kan altijd”, zegt de trainer tegen Roda JC TV. “PSV heeft natuurlijk een goed team, maar we willen het ze moeilijk maken. Met een beetje geluk kunnen we daar wel wat positiefs weghalen.”

Anastasiou verwelkomde eerder deze week René Trost als nieuwe assistent. “De groep is groter geworden en er zijn veel jongens die veel individuele aandacht nodig hebben. We konden de groep prima trainen, maar voor het geven van individuele aandaht kwamen we tekort. Daarom heb ik de directie gevraagd om een nieuwe assistent. Met René hebben we een goed mens en een goede trainer tot onze beschikking. Hij heeft veel verstand van het spelletje en beschikt bovendien over veel ervaring. Hij voegt gelijk iets toe”, vertelde de Griek.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here