Home Nieuws Gözübüyük weigert opnieuw voor de camera te verschijnen, de gedachten gaan terug...

Gözübüyük weigert opnieuw voor de camera te verschijnen, de gedachten gaan terug naar de Kuip

1157
0

Serdar Gözübüyük was na afloop van het duel tussen PSV en RKC Waalwijk het gespreksonderwerp.

Waar spelers van beide clubs elkaar na afloop af wisten te wisselen in hun meningen over het wel of niet terecht toekennen van de strafschop, zocht de scheidsrechter van dienst de kleedkamer op om daar net als destijds in Rotterdam lang achter te blijven. Bij RKC vinden ze het een ’topclubpenalty’ en ‘een goedmakertje’, omdat Gözübüyük vorig jaar geen strafschop gaf aan PSV in de wedstrijd tegen Feyenoord, die mogelijk cruciaal geweest zou kunnen zijn voor de titelrace.

De NOS en ESPN vroegen Gözübüyük voor de camera te verschijnen, maar die weigerde dat vervolgens opnieuw nadat hij eerder ook niet voor de camera verscheen na Feyenoord – PSV. “De scheids maakt een schandalige beslissing”, zei RKC aanvoerder Michiel Kramer na afloop. “Ongeacht of het een verdiende overwinning is, zonder deze achterlijke beslissing pakken wij hier een punt. Nu moeten wij het maar accepteren, want wij zijn RKC. Hij heeft geen seconde voor ons gefloten. Ik vind het een regelrechte schande dat deze man hier een penalty voor geeft. Wat moet onze verdediging doen? Wij doen er alles aan om geen tegendoelpunt te krijgen, dan gebeurt er wel eens wat.”

Ook de trainer van de club uit Waalwijk had na afloop van PSV – RKC had zo zijn twijfels over de late strafschop, waar aan PSV zijde eigenlijk precies het tegenovergestelde werd beweerd. Joey Veerman en Cody Gakpo zagen een te hoog geheven been in de richting van het hoofd van Xavi Simons gaan en zagen daarin een terechte strafschop gegeven worden. Ook Ruud van Nistelrooij sprak woorden van gelijke strekking.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here