Home Nieuws Götze tegen Duitse media: ‘Ik ben momenteel op mijn sterkst bij PSV’

Götze tegen Duitse media: ‘Ik ben momenteel op mijn sterkst bij PSV’

1410
0

De spectaculaire transfer van Mario Götze naar PSV maakt nog steeds vele tongen los in zowel Nederland als in zijn thuisland Duitsland.

De Duitse media zijn inmiddels om en begrijpen de transfer van de middenvelder. De gunfactor is enorm gestegen en dus blijven ze in Duitsland Gotze vragen naar zijn leven in Eindhoven en bij PSV.


Op zijn beurt zegt Gotze dat hij zich nooit beter heeft gevoeld dan nu en kijkt er naar uit om dat op de Nederlandse velden te gaan laten zien.

In een groot interview met het Duitse Sport1 wordt Gotze het hof gemaakt door de journalisten vanwege zijn fitheid. “Ik denk dat ik momenteel op mijn sterkst ben”, zegt Götze over zijn fitheid. “Ik heb nu een goed ritme en heb balans gevonden tussen lichaamsbeweging en voeding. Ik denk dat je dat wel kan zien aan mijn fysiek.”

Het fit zijn geeft de middenvelder een heerlijk gevoel. “Ik heb vorig seizoen heel weinig gespeeld, maar heb de afgelopen vier weken regelmatig op het veld gestaan en heb een coach die me vertrouwt. Dat maakt me erg blij. Dit alles plus mijn gezinssituatie, dat is de combinatie die mij zo blij maakt. Die vreugde kan ik niet verbergen.”


Facebook Comments