Home Nieuws Götze in gesprek met Britse media over mislukte transfer: ‘Ik had naar...

Götze in gesprek met Britse media over mislukte transfer: ‘Ik had naar Liverpool moeten gaan ja’

7199
0

Mario Götze is in de wereld van de Premier League en het Engelse voetbal nog altijd een grote naam.

Ook in de Engelse voetbalpers is er nog altijd veel ontzag voor de Duitse wereldkampioen, van wie in Leicester net als in Kopenhagen mag worden verwacht dat hij PSV op sleeptouw neemt. Het derde doelpunt van PSV in Kopenhagen was wat dat betreft een staaltje grote klasse wat Götze de toeschouwers wist voor te schotelen. De souplesse en rust aan de bal lieten opnieuw de grote kwaliteiten van de Duitse middenvelder zien.

Götze heeft in aanloop naar Leicester City-PSV de Engelse media te woord gestaan. Götze werd door de aanwezige Engelse pers gevraagd naar zijn verleden, heden en de toekomst. De Duitse spelmaker kreeg ooit de kans om in de Premier League te spelen, maar besloot in 2016 om niet naar Liverpool te verhuizen.

Götze vertrok toen bij Bayern München, maar verkoos een terugkeer bij Borussia Dortmund boven een transfer naar Liverpool, waar oude bekende Jürgen Klopp toen al manager was. De band tussen de twee is bijzonder goed te noemen. “We hebben nog steeds contact en we spraken toen over een mogelijke transfer naar Liverpool. Maar ik had toen niet the state of mind om het te doen, daarom kwam het er niet van. Of ik er spijt van heb? Het is altijd lastig om terug te kijken, maar als je het me nu vraagt: ja, ik had zeker naar Liverpool moeten gaan”, zegt hij tegen The Daily Mail.

De geïnteresseerde clubs die nog steeds aan de Duitse wereldkampioen denken luisteren niet meer naar de namen van Liverpool, Real Madrid en Manchester City maar net een categorie daaronder. Zo was vorig seizoen Atletico Madrid nog geïnteresseerd in de middenvelder. De verwachting is dat Mario Götze na dit seizoen uit Eindhoven vertrekt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here