Home Nieuws Götze in BILD: ‘Ik verkoos PSV boven terugkeer naar Bayern München’

Götze in BILD: ‘Ik verkoos PSV boven terugkeer naar Bayern München’

2121
0

Dat Mario Götze op zijn plek is bij PSV en in Eindhoven is al langer duidelijk.

En dat Götze afgelopen zomer meerdere aanbiedingen had, was ook geen geheim maar dat Götze PSV boven een terugkeer naar FC Bayern München verkoos mag toch opmerking worden genoemd.


Gotze wordt in zijn thuisland nog altijd aanbeden en op de voet gevolgd door de landelijke media.
Een terugkeer naar Bayern was afgelopen zomer zeer concreet. Dat geeft hij aan in een interview met het Duitse BILD. Götze heeft nog steeds contact met Bayern-trainer Hansi Flick.

De PSV’er onderhoudt nog steeds nauwe banden met zijn vorige werkgevers. Naast Flick belde ook Uli Hoeness Götze op om hem te bewegen terug te keren naar München.

“In de zomer hebben we openlijk gesproken over mijn toekomst, over de plannen van Bayern”, vertelt Götze in gesprek met BILD.

“Ze zeiden dat ze me als persoon en als speler waarderen en dat ze me graag terug wilden halen naar de club.”

Götze heeft momenteel nog steeds regelmatig contact met Flick, zegt hij tegen de Duitse krant.

“Maar Hansi heeft een strak schema bij Bayern, zoals ik dat heb bij PSV. Hij is een uitstekende trainer. Halverwege het seizoen een team overnemen en naar drie prijzen leiden is indrukwekkend”, vervolgt Götze, die in de toekomst openstaat voor een terugkeer naar Duitsland, misschien zelfs naar Dortmund. “Ik sluit het niet uit. Beide opties zijn voor mij denkbaar. Maar ik ben nu in Eindhoven en focus me volledig op onze doelen”, aldus een tevreden Mario Götze.


Facebook Comments