Home Nieuws Götze en Madueke terug voor topper tegen Feyenoord, verdedigers Ramalho, Obispo en...

Götze en Madueke terug voor topper tegen Feyenoord, verdedigers Ramalho, Obispo en Boscagli ontbreken

1296
0

Ongekend veel blessureleed zorgt er voor dat PSV gehavend richting Rotterdam zal vertrekken. Met name de defensie zal r anders uit komen te zien.

PSV mist maar liefst drie centrale verdedigers. André Ramalho, Armando Obispo en Olivier Boscagli ontbreken door blessures.
Wel kan Roger Schmidt kan zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord weer beschikken over Mario Götze en Noni Madueke. “Voor Ramalho ziet het er niet heel goed uit. Hij heeft geen zware blessure, maar zijn enkel is toch wat pijnlijk. De kans dat hij er zondag bij is, acht ik niet al te groot”, zei Roger Schmidt vrijdag in zijn vooruitblik op de Eredivisie-topper, die om 16.45 uur begint.

Goed nieuws valt er te melden over Mario Götze en Noni Madueke. “Ik verwacht Götze en Madueke terug bij de wedstrijdselectie. Mario is hersteld van de griep die hem vorig weekend parten speelde, Noni traint alweer enkele dagen voluit mee met de groep.” Schmidt hoopt zondag in de race te blijven voor de landstitel. Eerder op de dag, om 14.30 uur, neemt Ajax het in Alkmaar op tegen AZ. Bij winst van Ajax en verlies van PSV is Ajax kampioen.

“We moeten er alles aan doen om in de race te blijven voor het hoogst haalbare. Daarnaast kunnen we de voorronde van de Champions League veiligstellen”, aldus Schmidt, die het gat met Feyenoord bij winst vergroot tot tien punten. Ook onder anderen Carlos Vinícius en Phillipp Mwene ontbreken in Rotterdam.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here