Home Nieuws Gomes ziet keepersprobleem bij PSV: ‘Dat het nu veel aandacht krijgt bij...

Gomes ziet keepersprobleem bij PSV: ‘Dat het nu veel aandacht krijgt bij PSV, is goed én nodig’

2717
0

Heeft PSV een keepersprobleem? In weekblad Voetbal International valt te lezen dat PSV een heus keepersprobleem heeft.

Joël Drommel voldoet nog niet als eerste keeper onder de lat en dus wisten Yvon Mvogo en Drommel elkaar afgelopen seizoen meermaals af te lossen als eerste doelman onder de lat bij PSV. Die scenario’s wenst PSV kost wat kost te voorkomen.

Jasper Cillessen van Valencia en Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht lijken nog altijd in beeld te zijn en op de achtergrond kijkt ook Heurelho Gomes mee. De ambassadeur van de club vindt dat PSV een probleem heeft als het gaat over de positie onder de lat.

Gomes volgt PSV al jaren op de voet en ook de keeperskwesties van afgelopen seizoen gingen niet aan Gomes voorbij. De Braziliaan wil zijn oud-werkgever zelfs de reikende hand bieden. “Ik denk dat de mensen binnen de club capabel genoeg zijn, maar als ze mijn hulp willen, zal ik helpen en analyseren”, zegt Gomes tegen Weekblad VI. “Ik heb bij de club ook in het algemeen al over het keepersvak gesproken. Ik zie de toekomst niet somber in, er komt bij PSV heus weer een heel goede keeper. Maar dat het nu veel aandacht krijgt, is goed en nodig voor de toekomst.”

Gomes denkt inmiddels dat PSV er goed aan zou doen een manager keeperszaken aan te stellen. “Een manager keeperszaken kan voorkomen wat er nu de afgelopen jaren is gebeurd bij PSV. Die heeft zicht en invloed op het beleid in de jeugd en bij het eerste elftal. Het is een vak apart dat je er niet zo even bij doet”, aldus een uitgesproken Gomes.


Vorig artikelSpitsenjacht lijkt geopend: PSV volgt ook verrichtingen Roko Simic op de voet
Volgend artikelKi-Jana Hoever wil na gesprek in Eindhoven naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in