Home Nieuws Gomes wilt PSV vertegenwoordigen in Zuid – Amerika

Gomes wilt PSV vertegenwoordigen in Zuid – Amerika

58
22

Heurelho Gomes laat geregeld weten in de toekomst weer voor PSV te willen werken. Als eerste keeper zal lastig worden door onder meer zijn leeftijd, weet de inmiddels de 37 jarige Braziliaan.

Gomes denkt ook aan een andere rol nu hij ouder wordt. “Om eerlijk te zijn: ik denk dat een terugkeer als speler een lastig verhaal is. Ik weet niet of daarvoor nog tijd is”, vertelt hij tegenover ELF Voetbal. “Ik wil goed met pensioen gaan, mijn carrière goed eindigen. De laatste tijd ben ik steeds meer met mijn afscheid bezig. En ik heb nog een contract voor een jaar bij Watford. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten. Misschien is het voor PSV een beetje te laat.”

“Het is prachtig voor PSV dat er zoveel oud-spelers in de jeugdopleiding rondlopen, maar voor hen is het makkelijker dan voor mij, want zij hebben hun families dichtbij wonen. Wat ik wel heel graag zou willen is de club vertegenwoordigen, in Zuid-Amerika bijvoorbeeld. Als een soort ambassadeur. En talenten zoeken.”


Facebook Comments

22 REACTIES

  1. Goh, geen seconde over nadenken en doen! Al zou ik Gomes; ondanks zijn leeftijd nog graag een jaar onder de lat zien! Al is t maar in de KNVB beker! Wat Eén ‘exposure’ zou PSV daarmee krijgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here