Home Nieuws Gomes wil meer Brazilianen bij PSV: ‘Ik kan de beste spelers voor...

Gomes wil meer Brazilianen bij PSV: ‘Ik kan de beste spelers voor PSV uitkiezen’

6827
0

Heurelho Gomes heeft een rijke carrière achter de rug en mag gerust een PSV boegbeeld worden genoemd.

De Braziliaanse keeper heeft door zijn periode bij PSV een goede band met de club en de fans. Gomes is uiterst populair bij de PSV fans, die hem graag zien terugkeren als keeperstrainer. De Braziliaan sluit niets uit maar heeft tegenwoordig andere prioriteiten.


Gomes stopte enkele jaren geleden als tweede keeper van Watford nadat hij jarenlang het doel van de club uit Noord-West Londen als eerste doelman wist te verdedigen. De route van Gomes verliep via PSV tot Tottenham Hotspur met een halte bij Hoffenheim. Daarna was het Watford waar Gomes jarenlang zijn kunsten mocht vertonen.

De populaire Braziliaan is tegenwoordig zaakwaarnemer en predikant. In dat kader ondervroeg Voetbal International de Braziliaan afgelopen week naar zijn dagelijkse activiteiten. Gomes is nog altijd PSV minded en volgt de club op de voet.

De atletische Braziliaan voorziet voor zichzelf als zaakwaarnemer nog wel een rol om PSV in de toekomst weer aan successen te helpen. Gomes zegt daarover: ‘PSV had in het verleden veel meer Brazilianen dan tegenwoordig. Het zou mooi zijn als PSV weer een sterke connectie krijgt met Brazilië. Ik kan zo de beste spelers voor ze uitkiezen’, aldus Heurelho Gomes in gesprek met Voetbal International.