Home Nieuws Gomes wil landgenoot Ramalho snel bezoeken: ‘Hij komt naar Eindhoven, ik kijk...

Gomes wil landgenoot Ramalho snel bezoeken: ‘Hij komt naar Eindhoven, ik kijk ernaar uit’

850
0

Met de komst van Andre Ramalho naar Eindhoven is er weer een bijzondere Braziliaanse voetballer bij PSV terecht gekomen.

De club heeft een bijzondere connectie met Brazilianen. Ramalho kent de historie van de club goed en weet dat verschillende Brazilianen zeer succesvol bij PSV zijn geweest. Doelman Heurelho Gomes is zo’n bijzondere speler waar iedere PSV fan nog beste herinneringen aan heeft.


Gomes volgt PSV nog op de voet had recent een videoboodschap voor Ramalho ingesproken na diens transfer naar PSV. Ramalho is dankbaar voor het gebaar.

“Dat was erg aardig van hem. Ik heb hem direct een bericht gestuurd op Instagram en hem ervoor bedankt”, zegt Ramalho tegen De Telegraaf. De twee Brazilianen hebben ook geregeld via WhatsApp contact, zo laat Ramalho weten. “Hij vertelde me dat hij ergens in de komende tijd hiernaartoe komt. Daar kijk ik naar uit.”

“Ik wil hem Gomes beter leren kennen, want hij was een geweldige keeper en is iemand met een grote historie bij deze club. Ik hoop er daar ook eentje van te worden.”


Facebook Comments Box