Home Nieuws Gomes spreekt zich opnieuw uit over toekomst bij PSV; Braziliaan solliciteert naar...

Gomes spreekt zich opnieuw uit over toekomst bij PSV; Braziliaan solliciteert naar nieuwe rol

8044
0

Er komt maar geen einde aan het uitspreken van de liefde van Heurelho Gomes voor PSV.

De Braziliaan laat in gesprek met PSV.nl weten uit te kijken naar een toekomst bij PSV. In welke rol dat zou zijn laat de atletische keeper nog in het midden maar feit is dat Gomes PSV en de fans nog lang niet vergeten is.

Er is nog altijd een sprake van een dienstverband bij Watford. Gomes moet nog beslissen wat hij met zijn actieve carrier wenst. ‘Geen idee, ik beslis ergens in de komende maanden. Dat hangt ook af van wat er op mijn pad komt’, antwoordt Gomes op de vraag of hij gaat stoppen.

‘Als clubs als Watford of PSV nog een beroep op me willen doen, is nee zeggen een stuk moeilijker.’ Vorig jaar stelde hij zijn afscheid ook al uit. Zijn zoontjes vroegen hem om door te gaan, een aanbieding van Watford deed hem toen besluiten terug te komen op zijn beslissing om te stoppen.

Gomes denkt er ook aan om na zijn actieve carrière spelersbegeleider te worden, maar een rol bij PSV is toch wel zijn grote wens. ‘Zeg nooit nooit, maar ik verwacht niet dat ik op het veld terugkeer. Een rol bij PSV? Nou, ik zou na mijn carrière graag dichter bij PSV komen te staan. Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet. ‘

Het steekt Gomes wel dat hij nooit echt afscheid heeft kunnen nemen van de fans die hem zo lief hadden. De liefde voelde als een warm bad voor Gomes.

‘Nog een keer zwaaien naar de fans. Ik heb na mijn vertrek bij PSV nooit officieel afscheid van ze genomen’, vertelt Gomes. De grootste teleurstelling uit zijn carrière is namelijk de manier waarop hij PSV verliet. ‘Via een fel interview en een breuk met Jan Reker. Er is al genoeg over gezegd, maar daar heb ik veel spijt van’, zegt de nog altijd zeer betrokken Braziliaan.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here