Home Nieuws Gomes realistisch: ‘Ik denk dat een terugkeer naar PSV een lastig verhaal...

Gomes realistisch: ‘Ik denk dat een terugkeer naar PSV een lastig verhaal is’

36
16

Watford doelman Heurelho Gomes heeft PSV al jaren terug in zijn hart gesloten. Geregeld laat Gomes weten PSV weer in de armen te willen sluiten. 

Inmiddels weet de voormalig PSV publiekslieveling maar al te goed dat het waarschijnlijk niet meer van gaat komen. “Het was een grapje, maar wel een grapje dat ooit serieus zou kunnen worden”, zegt Gomes in gesprek met voetbalmagazine ELF Voetbal“De vraag is in welke rol. Om eerlijk te zijn: ik denk dat een terugkeer als speler een lastig verhaal is. Ik weet niet of daarvoor nog tijd is.”

“Ik wil goed met pensioen gaan, mijn carrière goed eindigen. De laatste tijd ben ik steeds meer met mijn afscheid bezig. En ik heb nog een contract voor een jaar bij Watford. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten. Misschien is het voor PSV een beetje te laat.” Gomes speelde tussen 2004 en 2008 in Eindhoven en werd vier keer op rij landskampioen in Nederland. Inmiddels is de atletische Braziliaan alweer 37 jaar oud.


Facebook Comments

16 REACTIES

  1. Als Zoet na dit jaar vertrekt; nog een jaartje als 2e keeper en hem in de ‘bekerwedstrijden’ laten keepen als PSV de vooronde van de Champiobsleaque overleeft.Daarna een mooie functie bij de club als keeperstrainer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here