Home Nieuws Basisspeler Gomes en voltallige familie maken zich op Wembley op voor laatste...

Basisspeler Gomes en voltallige familie maken zich op Wembley op voor laatste wedstrijd

23
0

Watford-doelman Heurelho Gomes speelt zaterdag in de FA Cup-finale tegen Manchester City zijn laatste professionele duel.

UPDATE


Met Heurelho Gomes in de basis is de wedstrijd tegen Manchester City voor Watford op een enorme teleurstelling uitgelopen. In zijn laatste wedstrijd moest Gomes voor rust twee goals toestaan maar na rust was het helemaal kommer en kwel voor de Braziliaan.

City scoorde nog 4 keer en won uiteindelijk met 6-0 de FA cup finale.

https://twitter.com/watfordfc/status/1129763575919239168?s=21

De 38-jarige PSV lieveling en icoon meldde in maart dat hij “voor 99 procent zeker” aan zijn laatste seizoen bezig is. Sindsdien heeft hij geen uitsluitsel gegeven over het al dan niet voortzetten van zijn carrière, behalve dat hij ambassadeur van PSV wil worden in Brazilië.

“Ik wil graag met hem en de club bespreken of hij volgend jaar nog doorgaat”, zei Watford-trainer Javi Gracia op de persconferentie voor de finale. “Ik weet nog niet of dit zijn laatste wedstrijd wordt”, houdt zijn trainer nog een slag om de arm maar algemeen bekend is dat Gomes zijn carrière wil beëindigen.

Gracia wilde nog niet zeggen of Gomes ook de finale mag keepen. “Jullie zien zaterdag wel wie er onder de lat staat. Ik zeg liever niets over de opstelling”, zei de Spaanse manager.

Gomes hoort zaterdagmiddag pas wie er gaat keepen. “Als ik dat ben, dan zorg ik ervoor dat ik er klaar voor ben. En als Ben keept, dan is dat voor mij geen probleem en zorg ik dat hij er klaar voor is.”

Vanuit Brazilië komen veel familieleden over om de finale op Wembley te kunnen zien. “Ze zitten met zijn elven in het vliegtuig. Zes broers, vier zussen en mijn moeder”, zei Gomes. “Eén broer kan helaas niet komen.”

Na zijn carrière wil Gomes eerst naar Brazilië. “Ik heb recent een bericht van God gekregen, ik heb een erg sterk gevoel in mijn hart dat ik priester zal worden. Het voelt alsof het juiste moment om dit te gaan doen voor mij is aangebroken. Mijn religie is altijd belangrijk voor me geweest, maar ik heb er tot voor kort nooit over nagedacht om priester te worden.”

https://twitter.com/watfordfc/status/1129763575919239168?s=21


Facebook Comments