Home Nieuws Gomes baalt van transfer Antony: ‘Eindhoven is de plek die in mijn...

Gomes baalt van transfer Antony: ‘Eindhoven is de plek die in mijn hart zit’

13253
0

Een grotere publiekslieveling dan Huerelho Gomes is er in Nederland bijna niet te vinden.

De machtige Braziliaanse keeper is alweer jaren terug uit Eindhoven vertrokken maar de banden tussen Gomes en PSV én de PSV fans zijn nog altijd hecht en intens te noemen. Gomes werd maar liefst vier keer kampioen met PSV en verrichtte onder lat magnifieke reddingen die vele PSV fans nog altijd op de netvliezen staan. Gomes wenst de banden met zijn eerste club in Europa aan te halen en dus richt hij zich op een rol als ambassadeur van PSV.

Gomes ziet het voor zich dat er weer grote Braziliaanse talenten naar Eindhoven worden getransfereerd vanuit Brazilië. De oud PSV’er zegt daarover: “PSV en Brazilië is altijd een geweldige match geweest en dat Ajax nu in Brazilië ook goede talenten als Antony kan halen, maakt me een beetje jaloers.”

De Braziliaan wil PSV weer sterker connecten met Brazilië en dus ziet hij ook voor zichzelf een rol bij de club. Gomes legt uit dat het zijn wil was om nooit écht afscheid te nemen van PSV en dat een terugkeer altijd zijn bedoeling is geweest. “Want een terugkeer moest er ooit een keer van komen”, zegt hij daarover. “Dat voelde ik in mijn hart. Ik heb in veel landen gespeeld, maar Eindhoven is de plek die in mijn hart zit. Ik wist dat er ooit een kans zou komen om ook in een andere rol terug te komen”, aldus Heurelho Gomes.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here