Home Nieuws Goede spel Ledezma en Shurandy Sambo geeft PSV lastige keuze: ‘Sambo doet...

Goede spel Ledezma en Shurandy Sambo geeft PSV lastige keuze: ‘Sambo doet weinig onder voor aanwinst Hoever’

2102
0

Het verassend goede spel in de voorbereiding van de jongelingen Richard Ledezma en Shurandy Sambo geeft Ruud van Nistelrooij keuzes te over.

Ledezma strooide tegen FC Eindhoven met passes alsof er al jaren een basisplaats is toebedeeld. De behendige en creatieve middenvelder en de jonge rechtsback mochten verhuurd worden, maar maken het coach Ruud van Nistelrooij nu lastig. Dat meldt het Eindhovens Dagblad over het duo.

Volgens de regionale krant doet Sambo momenteel zelfs nauwelijks onder voor aanwinst Ki-Jana Hoever, waardoor hij zomaar bij PSV zou kunnen blijven dit seizoen. Ook Ledezma maakt tijdens de voorbereiding een goede indruk. De Amerikaan staat in de belangstelling van Vitesse maar er valt inmiddels niet uit te sluiten dat de gewilde middenvelder gewoon bij PSV blijft dit seizoen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans groot dat technisch directeur John de Jong pas eind augustus een beslissing neemt over het toekomstperspectief van Ledezma. Met onder meer Xavi Simons, Joey Veerman, Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré is de concurrentie wel groot te noemen op het middenveld. PSV wil uiteindelijk met een selectie van 28 spelers aan het seizoen beginnen, waaronder vier keepers.


Vorig artikelGeen verhuur voor Saibari, nieuwe contracten voor Richard Ledezma en Shurandy Sambo in de maak
Volgend artikelPSV heeft toptalent Savinho binnen na medische keuring, vrijdag presentatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in