Home Nieuws Goede hoop op minder ernstige blessure Bergwijn

Goede hoop op minder ernstige blessure Bergwijn

41
0

Er bestaat goede hoop dat de blessure van Steven Bergwijn mee valt. Er werd eerder gevreesd voor een lange abcentie vanwege een mogelijke breuk in het kuitbeen, maar zo erg lijkt het niet te zijn.

Het heeft er de schijn van dat de blessure van Bergwijn meevalt, begint De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant lijkt PSV op basis van het eerste onderzoek in het ziekenhuis ‘met de schrik vrij te komen’, al is de tijd nog niet rijp om definitieve conclusies te trekken. Daar zal maandag meer duidelijkheid over gaan komen.

De krant schrijft dat PSV maar ook bondscoach Ronald Koeman opgelucht adem kunnen halen. Het Eindhovens Dagblad meldt inmiddels dat de blessure van Bergwijn mogelijk minder ernstig is dan gedacht, al blijkt die hoop ‘voorzichtig’.

Donyell Malen wordt door Mark van Bommel regelmatig naar voren geschoven als vervanger van Bergwijn of Hirving Lozano, maar de laatste weken gaat het Malen duidelijk moeizamer af om in druk te maken. Tegen Fortuna ontsnapte hij na iets meer dan tien minuten aan een rode kaart na een forse charge. In de rust werd Malen gewisseld door Van Bommel. PSV heeft met Cody Gakpo een mogelijke vervanger voor de positie van linksbuiten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here