Home Nieuws Goed nieuws vanaf de Herdgang: Gakpo en Rosario inzetbaar tegen Feyenoord

Goed nieuws vanaf de Herdgang: Gakpo en Rosario inzetbaar tegen Feyenoord

830
0

Of iedere PSV fan verheugd is te vernemen dat Pablo Rosario weer fit bevonden is om weer te kunnen spelen, valt nog te bezien.

Feit is dat er spelers weer terugkeren van blessures. Het was eerder al de beurt aan Noni Madueke en nu keren Pablo Rosario en Cody Gakpo weer terug aan het front. Beide spelers zijn aanstaande zondag voor PSV inzetbaar in de wedstrijd tegen Feyenoord. Zo meldt het Eindhovens Dagblad.


Zoals aangekondigd trainde Gakpo woensdag weer met de groep bij PSV. De buitenspeler heeft zelfs kunnen deelnemen aan verschillende partijspellen en lijkt weinig hinder te ondervinden van zijn eerdere zware enkel blessure. Het is echter nog niet helemaal zeker dat Gakpo weer bij de selectie voor het duel met Feyenoord zit. De reactie van zijn enkel op de trainingen moet men nog afwachten. Gakpo miste in totaal twaalf wedstrijden, nadat hij op 16 januari in actie tegen Sparta een enkelblessure opliep. Een operatie lijkt echter niet noodzakelijk.

Dan Pablo Rosario. De man die steeds worstelt met zijn vorm en goede strakke passes af weet te wisselen met hopeloos spel en veel balverlies. Rosario trainde weer mee met de selectie. De middenvelder had last van een blessure aan het bovenbeen.