Home Nieuws Gody Gakpo: ‘Wat ik wil, is bij PSV blijven en mijn kans...

Gody Gakpo: ‘Wat ik wil, is bij PSV blijven en mijn kans afwachten’

35
0

Cody Gakpo timmert flink aan de weg en maakt een prima ontwikkeling door.

Vooralsnog is de pas negentienjarige Gakpo reserve wat de eerste selectie aangaat maar de geboren Eindhovenaar wil meer. “Op dit moment moet ik bij Jong PSV laten zien wat ik kan. Wat ik wil, is bij PSV blijven en mijn kans afwachten en die pakken als het zover is”, vertelt Gakpo in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Gakpo wil na de winterstop succesvol zijn met zijn teamgenoten. “Ik denk dat het goed is voor het team hoe we nu staan en dat we bij elkaar blijven. We zijn goed bezig, goed ingespeeld op elkaar en weten wat we kunnen verwachten. Als we doen waar we goed in zijn en de gemaakte afspraken goed uitvoeren, dan gaat PSV ook na de winterstop veel wedstrijden winnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here