Home Nieuws Gloort er weer perspectief na overwinning Willem II in Amsterdam?

Gloort er weer perspectief na overwinning Willem II in Amsterdam?

55
0

De gebroeders Van de Kerkhof waren tevreden met de overwinning van PSV op Fortuna Sittard en zien weer wat perspectief wat het lopende seizoen aangaat. 

René van de Kerkhof zag de wedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard in de wetenschap dat concurrent Ajax een drietal punten inleverde. De overwinning van de Tilburgers zorgde voor weer een wat positievere stemming onder de PSV aanhang.

“Een mooie mijlpaal voor Willem II. Ze verdienen alle credits voor wat de club afgelopen weekend presteerde. Willem II staat nu mooi op de vierde plaats”, zei Rene. Willy van de Kerkhof sluit zich aan bij zijn broer. “Het was een fantastische wedstrijd. Ajax was heel matig, dit biedt perspectief voor PSV”, zegt hij tegen Omroep Brabant. Rene vult hoopvol aan: “Drie punten en zeven doelpunten ingelopen op Ajax. Wat wil je nog meer in zo’n weekend?”

De beide broers zien weer wat perspectief en hoop op een goed seizoen. “Het lek is nog niet boven. Deze wedstrijd was wel beter dan de afgelopen weken, maar er stond ook een tegenstander die niet al te groots was. Ik denk dat het duel met Feyenoord van zondag de wedstrijd van de waarheid wordt”, vindt René.

PSV wacht aanstaande zondag een zware uitbeurt in Rotterdam maar een overwinning in de Rotterdamse Kuip valt niet uit te sluiten met de aanwezige kwaliteiten van het elftal van Mark van Bommel. Ten op zichte van de kwaliteiten van Feyenoord en de blessures aldaar mag gerust op een PSV zege worden ingezet, Met een wedstrijd tussen AZ en Ajax op de agenda kan er aanstaande zondag zo maar een nieuwe situatie met perspectief op meer op de ranglijst ontstaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here