Home Nieuws Gloort er na bijna een jaar onderhandelen wel een akkoord met Ihattaren?

Gloort er na bijna een jaar onderhandelen wel een akkoord met Ihattaren?

2609
0

PSV en Mo Ihattaren. Het is nog steeds een sprookje gezien de aanwezige talenten van de tiener en het perspectief bij de club.

De fans van de club omarmen het toptalent al vanaf minuut 1 maar hier en daar klinken ook de eerste twijfels door. De aanvallende middenvelder wordt as vrijdag negentien jaar oud en is voornemens zijn contract met de club te verlengen maar zonder slag of stoot lijkt het niet te gaan.


Zijn grote doorbraak (of deze al geweest?) gaat ook niet helemaal zonder slag of stoot. Er spelen wat perikelen rond fitheid, gewicht en motivatie en dat zijn net allemaal ingrediënten

De huidige verbintenis van Ihattaren bij PSV loopt nog door tot medio 2022. Mochten club en speler er niet uitkomen, dan zullen de eerste stappen richting een zomers vertrek worden gaan genomen. Zo ver is het nog lang niet maar beide partijen spreken en onderhandelen al sinds het voorjaar van 2020. PSV wenst duidelijkheid vanuit het kamp Ihattaren.

Ihattaren lijkt op zijn plaats te zijn in Eindhoven en niet aan een vertrek te denken. ‘Ik zit voorlopig bij PSV en ik ben blij hier’, aldus Ihattaren. ‘Hoelang ik hier nog blijf, weet ik niet. Het klopt dat we al een tijdje in gesprek zijn, maar ik laat alles aan mijn zaakwaarnemer over. Komen we eruit, dan komen we eruit. Zo niet, ik heb nog een contract tot 2022.’


Facebook Comments Box