Home Nieuws Giovanni van Bronckhorst als nieuwe trainer van PSV: ‘Een meer op resultaatgerichte...

Giovanni van Bronckhorst als nieuwe trainer van PSV: ‘Een meer op resultaatgerichte trainer’

66013
0

De krant die afgelopen week én de weken daarvoor een groot aandeel heeft gehad in het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV, pakt nu door en richt zich op de volgende trainer van de club.

Op de burelen van de Telegraaf aan de A10 ringweg-west zullen er afgelopen weken vele zittingen, besprekingen en analyses de revue gepasseerd hebben inzake de ontwikkelingen bij PSV. Journalist Jeroen Kapteijns leek wel een onderzoeksjournalist in plaats van een voetbalverslaggever. De PSV watcher namens de Telegraaf had enkele primeurs uit de omgeving van enkele zaakwaarnemers van de zogenaamde klagende spelers en bracht een bal aan het rollen die nauwelijks af te stoppen was.

Ondertussen richt de krant zich bij monde van Valentijn Driessen op de opvolging van Ruud van Nistelrooij. Want het is duidelijk dat PSV snel moet schakelen gezien alles wat op de club af gaat komen komende weken. Een opvallende naam wordt inmiddels genoemd: Giovanni van Bronckhorst. Driessen zit in Giovanni van Bronckhorst een mogelijke toekomstige trainer van PSV, waar Giovanni van Bronckhorst toch feitelijk een Feyenoord clubicoon is.

Giovanni van Bronckhorst als nieuwe trainer van PSV. Hoe klinkt dat in de oren? Valentijn Driessen durft het wel aan en licht zijn visie toe. ‘Het maakt nogal een verschil of de keuze van PSV valt op Peter Bosz met zijn compromisloze offensieve spel of een meer op resultaatgerichte trainer als Giovanni van Bronckhorst. Of dat het een trainer wordt die bewezen heeft goed talent in te kunnen passen zoals Pascal Jansen, die jarenlang actief is geweest in de opleiding van PSV, of een buitenlandse trainer die minder oog heeft voor jonge talenten, zoals bijvoorbeeld het geval was bij Van Nistelrooys voorganger Roger Schmidt’, klinkt het.


Vorig artikelExtra jaar Xavi Simons bij PSV zeer concreet | Simons bevestigt: ‘Mijn prioriteit ligt bij PSV’
Volgend artikelRutten geeft toe dat er teveel discussies met Van Nistelrooij waren: ‘Wilde ik mezelf niet nog een jaar aandoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in