Home Nieuws Gigantische afkoopsom van 40 miljoen euro opgenomen in contract Ibrahim Sangaré

Gigantische afkoopsom van 40 miljoen euro opgenomen in contract Ibrahim Sangaré

5656
0

PSV en Ruud van Nistelrooij staan voor een lange hete zomer wat de transfermarkt aangaat. De markt moet nog langzaam op gang komen maar feit is dat de PSV selectie vele wisselingen zal ondergaan.

Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zijn de blikvangers maar PSV wil beide in Eindhoven houden. Maar PSV heeft inmiddels een uitstekende onderhandelingspositie want in het contract van de gewilde middenvelder is een afkoopsom van bijna veertig miljoen euro opgenomen. Mochten clubs tegen elkaar op gaan bieden, kan PSV rekening houden met een transfersom van veertig miljoen plus.

Het Eindhovens Dagblad is vrij stellig in haar verslaggeving over Sangaré want biedingen van tussen de twintig en 25 miljoen euro zijn kansloos, schrijft het Eindhovens Dagblad. Newcastle United en Leicester City zeer geïnteresseerd in Sangaré dus mogelijk volgt er snel een eerste bod en ook vanuit Birmingham bestaat er interesse in de Ivoriaan. PSV zet inmiddels in op een langer verblijf van Sangaré, al moet dat nog wel resulteren in een verbeterde aanbieding.

Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré kunnen PSV dus maar liefst meer dan 70 miljoen euro gaan opleveren deze zomer. Een vertrek van beide hangt in de lucht en de club verwacht komende weken dat er meer duidelijkheid zal gaan komen.


Vorig artikelHoe van Nistelrooij Benfica met Schmidt en Götze kan uitschakelen voor de Champions League
Volgend artikelHet eindcijfer voor Roger Schmidt: Van een 5,5 en een 8,5 tot een onvoldoende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in