Home Nieuws Gewilde Joël Piroe op drempel van grote transfer, gewilde spits kan naar...

Gewilde Joël Piroe op drempel van grote transfer, gewilde spits kan naar Premier League en Serie A

2205
0

Joël Piroe is na zijn vertrek bij PSV een grote speler geworden in het Engelse Championsship. Piroe scoort aan de lopende band in de relatief zware competitie.

Inmiddels lijkt het erop dat Piroe een stap omhoog kan gaan maken. De spits staat in de belangstelling van meerdere clubs. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn onder andere Leicester City en Salernitana geïnteresseerd in de veel scorende spits. Leicester City werd al vaker in verband gebracht met de komst van Piroe, maar ook Southampton, Brentford and Brighton werden eerder al aan Piroe gelinkt.

Na uitstekende seizoenen bij Swansea City, waarin de spits veertig goals maakte, kan Piroe zich nu opmaken voor een nieuwe transfer. Leicester City zou he meest concreet zijn en ook al een officieel bod bij Swansea hebben neergelegd. Naar verluidt gaat het om een bedrag tussen de vijf en tien miljoen euro.

De andere Premier League clubs pakten tot op heden nog niet door voor Piroe maar het is voor Engelse begrippen nog redelijk vroeg in de transferwindow. Wel wordt er volop geïnformeerd naar Piroe, meldt de lokale krant in Swansea.. Het Italiaanse Salernitana ziet ook toekomst in Piroe. De Serie A club zou de inmiddels 23-jarige Piroe ook maar wat graag aan de selectie willen toevoegen.

Piroe vertrok in 2021 voor twee miljoen euro van PSV naar Wales, waar hij nog een contract heeft tot medio 2024. PSV beschikt over een klein doorverkooppercentage.


Vorig artikelChivas biedt PSV miljoenen voor Érick Gutiérrez, gelimiteerde transfersom lekt uit
Volgend artikelEen lange hete transferzomer verwacht: ‘Na hem heeft PSV nog veel meer plannen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in