Home Nieuws Gewilde Braziliaanse aanvaller Sávio na één seizoen PSV terug naar Manchester City

Gewilde Braziliaanse aanvaller Sávio na één seizoen PSV terug naar Manchester City

2411
0

Zo goed was hij toch niet? Die geluiden waren de afgelopen tijd vaker over de jonge Braziliaanse aanvaller te horen dan dat er enthousiasme viel waar te nemen over Savinho.

Fabrizio Romano meldt dinsdag dat Sávio, oftewel Savinho, na slechts één seizoen alweer vertrekt bij PSV. Een goed WK onder 20 zette zijn vertrek kracht bij maar de eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat de jonge aanvaller geen moment veel indruk wist te maken in Eindhoven.

Savinho keert dus niet meer terug in Eindhoven, waar hij op huurbasis na maanden getouwtrek via Manchester City en de Franse club Troyes, zijn grote belofte mocht gaan inlossen. Savinho kwam mede door een lange blessure zelden in actie voor het eerste team van PSV. Slechts twee assist staan er achter zijn naam.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt ook dat er genoeg clubs zijn die de aanvaller van City willen huren. De jonge Braziliaan, die fysiek nog wel wat stappen te zetten heeft, beschikt nog een contract tot medio 2027 bij de Franse club Troyes.


Vorig artikel‘Ik heb contact gehad met een goede bron bij PSV: Iedereen bij PSV is blij dat Van Nistelrooij weg is’
Volgend artikelBeste balveroveraar van Europa is onderweg naar PSV, ongekende statistieken in Ligue 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in