Home Nieuws Geweldige Lars Unnerstall redt PSV met ‘Gomes achtige’ reddingen

Geweldige Lars Unnerstall redt PSV met ‘Gomes achtige’ reddingen

826
0

Heeft PSV met het contracteren van Lars Unnerstall weer een in potentie absolute topkeeper in huis gehaald? Het heeft er alle schijn van.

De start van Unnerstall als basisspeler zorgde links en rechts nog voor de nodige twijfels omdat zijn optredens niet altijd het hoogste niveau in hem naar boven leken te halen maar inmiddels groeit de atletische en sterke Duitser uit tot een keeper van het niveau van PSV held van weleer Heurelho Gomes.


Vorige week redde Unnerstall PSV nog tegen Feyenoord en zondagavond deed de Duitser er in Groningen nog een schepje bovenop. Menig PSV fan zal na de reddingen van Lars Unnerstall in Groningen nog weleens terugdenken aan de eerste seizoenshelft toen Jeroen Zoet nog bij PSV onder de lat stond.

Unnerstall pakt namelijk punten voor PSV en dat kon van Zoet niet bepaald gezegd worden. De gewezen doelman van PSV maakt momenteel een goede en stabiele periode door bij FC Utrecht maar wist maanden achtereen geen beste indruk te maken onder de lat in Eindhoven.

De vorm waarin Lars Unnerstall momenteel verkeert is van een niveau dat Jeroen Zoet jaren terug een korte periode ten toon wist te spreiden. Hoeveel punten zou Unnerstall voor PSV gewonnen hebben als de doelman vanaf augustus de eerste man onder de lat zou zijn geweest?

Unnerstall redt PSV inmiddels wekelijks met katachtige en ‘Gomes achtige’ reddingen; zo worden bijna zekere doelpunten verwerkt tot slechts kansen en/of hoekschoppen voor de tegenstander. “Lars Unnerstall heeft onze overwinning veiliggesteld”, zei Faber na afloop.


Facebook Comments Box