Home Nieuws Gewaardeerde Noa Lang opnieuw onderwerp van gesprek bij De Telegraaf, waar gewezen...

Gewaardeerde Noa Lang opnieuw onderwerp van gesprek bij De Telegraaf, waar gewezen wordt naar PSV fans

1696
0

Noa Lang maakt na drie weken PSV de nodige tongen los onder fans, analisten en journalisten. De buitenspeler geldt als een excentrieke speler die op meerdere posities uit de voeten kan in het elftal van Peter Bosz.

Hoogstwaarschijnlijk kan Lang op de positie van linksbuiten furore gaan maken maar een rol als nummer tien is in het elftal van Peter Bosz ook niet helemaal uitgesloten. Vrijdagavond bleek Lang weer onderwerp van gesprek te zijn bij De Telegraaf. Ook op de burelen van De Telegraaf wordt iedere stap van Noa Lang gadegeslagen, zoals men ook in Belgie nog steeds alles op de voet volgt. Noa Lang is en blijft hot.

“Ongekend, hè?”, begint Telegraaf journalist Marcel van der Kraan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. “Het ene na het andere filmpje volgden elkaar op. In het eerste filmpje wilde hij 5.000 fans schadeloos stellen om allemaal een nieuw shirt te kopen, maar het is hem wel duidelijk gemaakt dat hij niet alles bij de club kan regelen. Volgens mij denkt hij wel dat hij veruit de belangrijkste speler bij PSV is”, klinkt het.

“Noa Lang is Noa Lang en die vindt zichzelf érg goed”, reageert journalist Mike Verweij. “Dat is hij ook best wel, maar als je bij een nieuwe club komt moet je het eerst maar eens laten zien. Er lopen daar jongens als Joey Veerman en Luuk de Jong. Laat zien hoe goed je bent, in plaats van woorden vooraf. Even met daden komen.”

Verweij geldt wel degelijk als fan van Noa Lang, die op zijn beurt ook nog even wijst naar een aantal PSV fans. Verweij zag een aantal PSV op sociale media voorbij komen die hun mening over Noa Lang al vrij snel bijgesteld hebben na diens komst naar PSV.

“Als je hem spreekt, dan is het wel een goudeerlijk ventje. Hij zegt gewoon wat hij denkt en dat komt weleens beroerd over. Ik moest trouwens nog wel lachen om een aantal PSV-fans die reageerden onder het filmpje over zijn rugnummer. Ze zeiden dat het raar is dat je iemand zó hebt kunnen haten, maar nu hij bij jouw club speelt, je hem eigenlijk heel grappig vindt”, aldus Verweij.


Vorig artikelWat is er gebeurd met Ola Toivonen?
Volgend artikelTimo Baumgartl rond met Schalke 04, PSV in onderhandeling over transfersom mét bonussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in