Home Nieuws Gesprek na gesprek maar welke club pakt écht door? Wéér gesprekken gepland...

Gesprek na gesprek maar welke club pakt écht door? Wéér gesprekken gepland met FC Bayern en Real Madrid

5251
0

Gesprekken en ontmoetingen te over maar welke club gaat na twee jaar gesprekken en ontmoetingen nu écht doorpakken voor Cody Gakpo.

Het management van Gakpo vloog heel Europa al door maar tot op heden waren ‘slechts’ Southampton en Leeds United concreet middels een daadwerkelijk bod. De andere clubs krijgen en kregen bezoek van het management van Cody Gakpo maar daar bleef het dan wel bij. Clubs als Olympique Lyon en Marseille waren eerder in beeld maar ook Juventus en AS Roma spraken al met het management van Gakpo, dat kantoor houdt in Eindhoven en Amsterdam.

Toch staan er weer nieuwe gesprekken op de agenda. ‘Na het WK barsten de gesprekken tussen het management van Cody Gakpo en internationale topclubs los, meldt Voetbal International over Cody Gakpo en zijn toekomst. ‘Clubs als Southampton en Leeds United zijn nu kansloos, Gakpo wil naar de absolute Europese top’, schrijft VI.

Er zijn inmiddels gesprekken en ontmoetingen gepland met clubs van het kaliber Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Liverpool’, meldt het weekblad.


Vorig artikelAnalisten alsmede voetbalfans in Den Haag en Utrecht smachten naar Xavi Simons
Volgend artikelOranje – USA | Het mooiste moment van WK 2022 vond plaats net na Iran – USA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in