Home Nieuws ‘Gesjok’ Sangaré bij wissel alleszeggend over FC Twente – PSV: Incidenten in...

‘Gesjok’ Sangaré bij wissel alleszeggend over FC Twente – PSV: Incidenten in de kleedkamer?

23896
1

PSV is zaterdagavond totaal overklast in Enschede en dat mag met recht een wanprestatie worden genoemd.

In de slotminuten va FC Twente – PSV ging het bord met het rugnummer van Ibrahim Sangaré omhoog. Ruud van Nistelrooi wilde uiteraard kost wat kost de gelijkmaker forceren maar het mocht niet meer baten. PSV verloor terecht in Enschede, waar de ploeg in de eerste 45 minuten niet alleen de mindere was van thuisclub FC Twente maar feitelijk compleet overlopen werd. De treurige constatering na afloop mag ook zijn dat het rustsignaal pas aanleiding gaf om het anders aan te pakken.

Oftewel, het huidige PSV mist persoonlijkheden die het elftal vlot trekken en een signaal afgeven dat het anders moet. Tekenend voor FC Twente was ook de wissen van Ibrahim Sangaré die in de slotminuten plaats moest maken voor Savinho. De Ivoriaan, normaal gesproken één bonk overtuiging en kracht, liep uiterst rustig vanaf het middenveld naar de kant om plaats te maken voor de ongeduldig wachtende Savinho, die net als de rest niets meer kon uithalen in de slotminuten. Het gesjok naar de kant was tekenend voor de instelling van alle PSV’ers in Enschede. De Ivoriaan leek gepikeerd te zijn bij het zien van zijn rugnummer en prefereerde dat gevoel boven het snel plaats maken voor Savinho.

Joey Veerman kreeg na afloop in gesprek met ESPN de vraag of hij in het veld ook het gevoel had dat alles mis ging bij PSV. Veerman stak van wal en gaf toen dat het er in de rust stevig aan toe ging in de kleedkamer. “We speelden heel veel de lange bal, maar zij wonnen elke keer de tweede bal. In de eerste helft zat het er totaal niet in”, aldus Veerman. “Blijkbaar is er nog veel werk aan de winkel. In de voorgaande wedstrijden deden we het wel goed, maar we werden nu gewoon overbluft door Twente.”

Gevraagd werd aan de middenvelder wat er in de rust was gebeurd in de kleedkamer. “Laten we dat maar in de kleedkamer houden”, zo gaf Veerman aan. “Wat daar gebeurt is, zal ik hier niet navertellen. Aan het eind van de wedstrijd hadden we ook nog pech met die kopbal van Ramalho op de lat en die bal van Obispo die net over ging”, aldus Joey Veerman over FC Twente – PSV.

Veerman werd deze week voor het eerst opgeroepen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. “Dat was een heel mooi moment”, zei hij daarover. “Ik zat in de auto en toen belde mijn moeder. Die vroeg of het echt zo was. Het besef was er toen nog niet echt, maar ik heb redelijk hard gejuicht.”


Vorig artikelPSV wordt opnieuw overlopen in Enschede, totale wanprestatie na nieuwe wedstrijd met weerstand
Volgend artikelMet het hoofd naar beneden ging teleurgestelde Cody Gakpo geforceerd op zoek naar gelijkmaker

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in