Home Nieuws Geschrokken Dumfries steunt Zahavi: ‘We zijn vastberaden en gaan dit volhouden’

Geschrokken Dumfries steunt Zahavi: ‘We zijn vastberaden en gaan dit volhouden’

236
0

Denzel Dumfries was na afloop van de eenvoudige zege in Tilburg uiteraard blij met de overwinning maar de gedachten gingen vooral uit naar Eran Zahavi.

De  spits kreeg vreselijk nieuws te horen tussen Eindhoven en Tilburg en dat maakte ook op aanvoerder Dumfries veel indruk.


De aanvoerder was duidelijk geraakt door het verval rond Zahavi en kon er niet teveel over melden. ‘Maar het moge duidelijk zijn dat er iets is voorgevallen. Dat is verschrikkelijk om mee te maken. We wensen Eran en zijn familie veel sterkte. Het was zwaar voor de wedstrijd.’

Terwijl Zahavi meteen vertrok richting zijn huis in Amsterdam, moest de knop bij de rest van de selectie wel meteen om. ‘Dat is lastig, maar we zijn wel professionals en we hebben een job te doen’, zei Dumfries. ‘Dat hebben we vandaag goed gedaan door de drie punten te pakken.’

Dat was het enige dat voor PSV telde. ‘De laatste drie wedstrijden zijn natuurlijk heel belangrijk. We weten waar het om gaat voor ons’, reageerde Dumfries. ‘We moeten de tweede plek vasthouden en we zijn vastberaden. Ik geloof er heilig in dat wij dat volhouden’, aldus Denzel Dumfries na de overwinning in Tilburg.


Facebook Comments