Home Nieuws Geschokte Ruud van Nistelrooij bij Sunset Walk voor Edwin van der Sar

Geschokte Ruud van Nistelrooij bij Sunset Walk voor Edwin van der Sar

4451
0

Afgelopen weekend werd bekend dat de 53 jarige Edwin van der Sar getroffen werd door een hersenbloeding.

Van der Sar, 53 jaar oud pas, werd tijdens zijn vakantie getroffen door de bloeding en werd vanaf het Kroatische eiland Hvar overgebracht naar een ziekenhuis in Split. Daar wordt de oud-doelman en voormalig Ajax directeur grotendeels in slaap gehouden. Van der Sar is pas 53 jaar oud maar toch getroffen door een hersenbloeding.

Frappant is dat er dit weekend een wandeling voor de hersenstichting op de agenda stond in de woonplaats van Edwin van der Sar, Noordwijkerhout. Uitgerekend afgelopen zaterdag stond de Sunset Walk van de Hersenstichting op de agenda. Enkele dagen hiervoor werd Edwin van der Sar zelf getroffen door een hersenbloeding, terwijl hij eerder nog uitgebreid aandacht vroeg voor de wandeling Sunset Walk.

Van der Sar, die altijd zelf meeloopt, werd vervangen door zijn oud-ploeggenoot en voormalig hoofdtrainer van de club, Ruud van Nistelrooij. Van Nistelrooij toog dit weekend naar de woonplaats van Edwin van der Sar en sprak zich uit over de noodlottige gebeurtenis die Van der Sar trof.

Van Nistelrooij bleek geschokt te zijn. De Geffenaar gaf aan dat het schokkende nieuws rond Van der Sar ’heel hard is binnengekomen’. Van Nistelrooij sprak tevens de hoop uit dat hij net als zijn vrouw Annemarie volledig herstelt.

“Het is heel hard binnengekomen. Daarom wil ik hier acte de présence geven. Ik weet hoe belangrijk deze stichting voor hen is”, zei Van Nistelrooij. ‘Ik weet dat hij sterk is en daar houd ik me aan vast’, vertelde Van Nistelrooij tegenover diverse tv-stations.


Vorig artikelNa bezoek PSV directie in Londen, komt zaakwaarnemer Simons deze week naar Eindhoven
Volgend artikelCody Gakpo wacht Noa Lang op in het Philips Stadion en geeft ‘opvolger’ warm welkom bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in