Home Nieuws Geruchten Pröpper nauwelijks serieus te nemen

Geruchten Pröpper nauwelijks serieus te nemen

8
0

De uit Rusland overgewaaide berichtgevingen over Davy Pröpper die in de belangstelling zou staan van het kapitaalkrachtige Zenit zijn nauwelijks serieus te nemen.
De geruchten zijn ontstaan nadat de Russische journalist Nobel Arustamyan tijdens het voetbalprogramma Match TV meldde dat Zenit Pröpper op het oog heeft voor het geval Axel Witsel definitief vertrekt. Zenit zou inmiddels geïnformeerd hebben naar de voorwaarden voor een transfer van de middenvelder van PSV. Axel Witsel is voorlopig nog speler van Zenit en de middenvelder heeft een forse transfersom om zijn nek hangen waar alleen de absolute top van Europa voor in aanmerking zou komen.
Naar verluidt zou Zenit in onderhandeling zijn met Juventus maar van een akkoord is nog lang geen sprake. Daarnaast heeft Pröpper deze zomer meermaals aangegeven niet uit Eindhoven te willen vertrekken na pas een eerste jaar als basisspeler bij PSV te hebben doorgemaakt. Ook het feit dat Pröpper pas vader is geworden houdt de getalenteerde middenvelder naar eigen zeggen graag in Nederland.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here