Home Nieuws Geruchten over transfer Luuk de Jong naar Besiktas nemen toe

Geruchten over transfer Luuk de Jong naar Besiktas nemen toe

2080
0

Besiktas wordt al enkele weken in verband gebracht met een transfer van Armindo Bruma van PSV naar Istanbul maar plots duikt er ook een andere interessante naam op in het geruchtencircuit.

Turkse kranten en journalisten melden al enkele dagen dat er contact zou zijn tussen Besiktas en Luuk de Jong. De Turkse kampioen wordt wel vaker in verband gebracht met PSV spelers of ex-PSV spelers maar de naam van Luuk de Jong werd eerder niet in verband gebracht met de club uit Istanbul.


Het Eindhovens Dagblad weerspreekt namens Nederlandse media de geruchten over een eventuele transfer van Luuk de Jong naar Besiktas. Volgens Turkse media ligt dat anders en werd Besiktas inmiddels al concreet in het contact leggen met Luuk de Jong.

Het Eindhovens Dagblad weet weer te melden dat Luuk de Jong juist geen contacten heeft met Besiktas. Luuk de Jong werkt in Sevilla nog altijd aan zijn herstel na de opgelopen blessure op de training van het Nederlands Elftal. De Jong lijkt nog geen keuze gemaakt te hebben over zijn toekomst. Wel staan zowel Sevilla als de spits zelf open voor een verandering van de steeds meer uitzichtloze situatie van de spits in Andalusië.

PSV heeft ook nog steeds ‘op reguliere basis’ contact met de spits, die ondermeer ambassadeur van de club is. De contacten zijn goed te noemen maar zeggen nog niet meteen iets over een nieuwe toekomst bij PSV. Momenteel is Donyell Malen nog steeds de eerste spits van PSV dus een transfer van de Jong naar PSV lijkt nog ver weg.

De Jong scoorde afgelopen seizoen slechts vier keer voor Sevilla en geldt inmiddels als reservespits van de club uit Andalusië.


Facebook Comments Box