Home Nieuws Geruchten over James Rodríguez doen al enkele dagen de ronde, PSV fans...

Geruchten over James Rodríguez doen al enkele dagen de ronde, PSV fans laaiend enthousiast over wereldster

5894
0

PSV wordt door de Telegraaf in verband gebracht met een transfer van James Rodriguez.

De Colombiaanse wereldster heeft een connectie met Marcel Brands door de samenwerking bij Everton. De carrière van James Rodríguez nam eerder, na het wereldkampioenschap in Brazilië, en enorme vlucht met een transfer van As Monaco naar Real Madrid. Rodríguez speelt meestal als centraal aanvallende middenvelder. Hij tekende in september 2021 een contract bij Al-Rayyan, dat hem overnam van het kwakkelende Everton.

James Rodríguez debuteerde in 2011 in het Colombiaans voetbalelftal. Drie jaar later nam hij met Colombia deel aan het WK 2014 in Brazilië, waar hij met zes doelpunten topscorer van het toernooi werd. Een transfer naar Real Madrid betekende het begin van een carrière in de top van het internationale voetbal.

De naam van de middenvelder gaat onder de PSV fans al enkele dagen rond op sociale media. Het enthousiasme over zijn kwaliteiten is daar en menig fan ziet de komst van de dertigjarige oud-speler van FC Porto, AS Monaco, Real Madrid en Bayern München dan ook zeker zitten. James speelt momenteel voor Al Rayyan in Qatar, maar het is bekend dat hij wil terugkeren naar Europa.

Een nieuw kunststukje van Marcel Brands zou een fantastisch begin van de algemeen directeur bij PSV zijn. Eerder lukte het Brands ook om de vooraf onmogelijke geachte transfers van Hector Moreno en Andres Guardado te bewerkstelligen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here