Home Nieuws Geruchten over interesse in Bologna-middenvelder Jerdy Schouten worden slechts deels ontkracht

Geruchten over interesse in Bologna-middenvelder Jerdy Schouten worden slechts deels ontkracht

6079
0

De opvolging van Xavi Simons en Érick Gutiérrez is een heet hangijzer geworden voor PSV. PSV zag beide middenvelders vertrekken deze zomer en wist nog geen vervanger te strikken.

Het einde van het transferwindow is nog lang niet in zicht maar met uiterst belangrijke wedstrijden tegen Feyenoord en een tweeluik tegen Sturm Graz op de agenda, mogen we toch verwachten dat er tijdig versterkingen binnen gehaald gaan worden. PSV lijkt zich echter niet in de transfergekte te willen storten door mee te gaan in het betalen van miljoenen en miljoenen euro’s voor spelers die wellicht alsnog geen directe versterking blijken te zijn.

Tal van namen passeren de revue maar steeds blijkt dat de club nog niet kan doorpakken of juist wel wenst door te pakken maar dat de omstandigheden niet optimaal zijn. Bovendien hebben Peter Bosz en in zijn kielzog ook Earnie Stewart en Marcel Brands alle vertrouwen in de huidige groep spelers. Directie en trainers zien dat de potentie daar is en dat de selectie onder Peter Bosz flinke stappen voorwaarts zet.

Toch wenst de club toe te slaan op momenten dat er daadwerkelijk toegeslagen kan worden. Zo is er nog altijd contact met Vfl Wolfsburg middenvelder Aster Vrankx maar ook voor deze optie geldt dat PSV niet onnodig met miljoenen euro’s zal gaan strooien om kost wat kost een aankoop te realiseren.

Zoals gezegd worden er tal van namen genoemd. Zo komt ook de naam van Jerdy Schouten voorbij. De middenvelder van Serie-A club Bologna wordt deze week met interesse vanuit PSV in verband gebracht. PSV zich zou zelfs al hebben gemeld bij Bologna voor middenvelder Jerdy Schouten.

Daar heeft PSV-watcher Rik Elfrink wel een mening over. ‘Onzin’, zo geeft Elfrink namens het Eindhovens Dagblad aan. Elfrink zit natuurlijk dicht op het vuur maar om te stellen dat Elfrink overal inzicht in heeft en het steeds bij het rechte eind heeft, is een ander uiterste. De journalist van het ED is zeer zeker niet de enige die patent heeft op daadwerkelijk al het up-to-date nieuws rond de club.

Toch is Elfrink in deze zeker van zijn zaak. “Dat is onzin. Wel staat hij op een lijst om het middenveld te versterken, maar daar staan veel spelers op en met Vranckx is in Eindhoven gesproken”, aldus de journalist over Bologna middenvelder Schouten.


Vorig artikelXavi Simons in gesprek met Duitse media over vertrek bij PSV: ‘Toen heb ik die beslissing gemaakt’
Volgend artikelHoofdschuddend en teleurgesteld zag Van Hanegem Xavi Simons vertrekken: ‘Hij had beter bij PSV kunnen blijven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in