Home Nieuws Geruchten over aangekocht miljoenenpand Xavi Simons in Someren én Lieshout

Geruchten over aangekocht miljoenenpand Xavi Simons in Someren én Lieshout

14357
0

Xavi Simons is al maanden gespreksonderwerp nummer één wat betreft zijn spel en zijn toekomst bij PSV.

Met de tweede plaats in zicht kunnen we voorzichtig concluderen dat Simons voornemens lijkt te zijn bij PSV te blijven. Bovendien heeft menig topvoetballer op dit moment niets te zoeken bij het onrustige Paris Saint-Germain dus dat zou ook voor Xavi Simons moeten gelden. Oftewel: een extra jaar PSV zou een mooi gevolg van de aanstaande tweede plaats kunnen betekenen. Vanuit dat standpunt bezien is het het bericht wat juicekanaal Reality FBI meldt best interessant te noemen.

Xavi Simons zou namelijk een villa in Someren gekocht hebben, hoewel dit een dag later toch weer wordt weersproken. Althans, dat meldt hetzelfde medium Reality FBI. Eerder berichtte het kanaal dat Xavi Simons een woning had aangeschaft die voor 2,35 miljoen euro te koop stond in het dorp Someren nabij Eindhoven.

Hoe is dit gerucht ontstaan? Volgens Reality FBI werd Simons recentelijk gespot op een padelbaan in de buurt van de villa. Meteen gingen er geruchten rond dat hij een woning had gekocht. De woning werd in 2015 voor 1,9 miljoen euro aangeschaft door Bas de Vet, de mede-oprichter van koffiecupjesmaker Euro Caps. In Someren zou de aanschaf van de woning door Simons ‘het gesprek van de dag’ zijn, klinkt het vanuit Reality FBI.

Het blijkt waarschijnlijk toch iets anders te liggen. ‘Na contact met de makelaar en het checken van gegevens in het Kadaster blijkt volgens Reality FBI echter dat Simons de woning niet heeft aangeschaft. Wel kocht de pas twintigjarige Simons recentelijk al een villa in Lieshout voor naar verluidt 1,09 miljoen euro’, aldus het medium Reality FBI.


Vorig artikelPSV is in enkele maanden een stabiele ploeg geworden: ‘Van Nistelrooij verdient applaus en een sterkere selectie
Volgend artikelTalentenfabriek De Herdgang: Toptalent Comenencia op weg naar PSV 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in