Home Nieuws Gerbrands weet niets van vertrekwens Eran Zahavi, PSV rekent op spits tegen...

Gerbrands weet niets van vertrekwens Eran Zahavi, PSV rekent op spits tegen Maccabi Tel Aviv

872
0

Het nieuws rond Eran Zahavi houdt de PSV gemoederen opnieuw bezig. Inbrekers hadden het afgelopen week weer voorzien op het huis van de Israëlische spits in Amsterdam.

Na een nieuwe woningoverval ontstond er het gerucht dat Zahavi uit Nederland wenst te vertrekken. PSV laat bij monde van Toon Gerbrands weet niets van een vermeende vertrekwens van Eran Zahavi te weten.

Zahavi verblijft momenteel met zijn gezin in Dubai, waar hij aan het herstel van een knieblessure werkt. Zahavi zou er weinig vor voelen om terug te keren naar zijn woning in Amsterdam. De familie Zahavi voelt zich niet meer prettig in de woning, die opnieuw tot een grote puinhoop verworden zou zijn.

Toon Gerbrands reageert op het nieuws en op de geruchten. “Wij hebben het ook gelezen, maar bij PSV is er verder niets over bekend”, laat algemeen directeur Toon Gerbrands weten aan het ANP. PSV had tot maandagmiddag nog geen contact met Eran Zahavi over de nieuwe situatie rond de inbraak in zijn huis in Amsterdam.

Door zijn blessure komt Zahavi tot de winterstop sowieso niet meer in actie. Of PSV de transfermarkt op gaat valt nog te bezien. Eran Zahavi speelde van 2013 tot en met 2016 voor Maccabi Tel Aviv, de tegenstander van PSV in de Conference League.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here