Home Nieuws Toon Gerbrands tempert enthousiasme rond titel en huldiging

Toon Gerbrands tempert enthousiasme rond titel en huldiging

10
5

PSV hoeft alleen de uitwedstrijd tegen laagvlieger Willem II te winnen en dan rest nog slechts de opdracht om drie van de vier resterende thuiswedstrijden te winnen om tot kampioen te kunnen worden gekroond.

De thuiswedstrijd tegen Ajax zou dus nog verloren mogen worden, om toch tot kampioen te kunnen worden gekroond.

In dat scenario zou PSV dus zelfs de resterende uitwedstrijden mogen verliezen en moet concurrent Ajax 8 keer zien te winnen. Kortom, de schaal kan PSV niet meer ontgaan.

Aan Toon Gerbrands is deze spreekwoordelijke polonaise nog niet besteed. De directeur van PSV heeft zich gestoord aan de berichtgevingen over een eventuele huldiging. Zoals het een directeur betaamd gaat het Gerbrands te ver om op de zaken vooruit te lopen.

In gesprek met het ED zegt de directeur: “Met ons is daarover door niemand gesproken, dus we begrijpen niet waarom hierover mededelingen worden gedaan”, aldus Gerbrands.

“We staan er goed voor. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan en er is bij ons geen enkel idee dat we er al zijn of dat we ons al in de handen wrijven. Integendeel zelfs. Het zou niet realistisch zijn en ook nog eens ongepast richting tegenstanders om al met potlood een titel in te vullen. Wij willen wedstrijden blijven winnen en daarop is de focus volledig gericht. Daarom zijn we nu niet bezig met andere dingen en zeker niet met een huldiging. Wat ons betreft is het gewoon nog veel te vroeg om hierover nu al over te praten.”


Facebook Comments

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here