Home Nieuws Gerbrands stelt Ihattaren fans gerust: ‘Bij PSV werken echt wel verstandige mensen’

Gerbrands stelt Ihattaren fans gerust: ‘Bij PSV werken echt wel verstandige mensen’

3192
0

Het gaat bijna dagelijks over het grootste talent van de Eredivisie: Mo Ihattaren.

Iedereen heeft een mening over PSV’s toptalent. Analisten vallen over elkaar heen wat het passeren van de middenvelder betreft maar binnen de club heeft niemand enige twijfel rond het toptalent.


Ook algemeen directeur Toon Gerbrands heeft er een mening over en spreekt namens de club uit dat Ihattaren goed behandeld wordt bij PSV.

Gerbrands heeft zich bij de presentatie van zijn tiende en laatste boek uitgelaten over de situatie van Mohamed Ihattaren. De topspeler in wording wordt zo goed mogelijk begeleid door PSV, aldus de algemeen directeur bij zijn presentatie.

Ihattaren heeft geen basisplaats in de eerste Eredivisie-weken en de Europa League wedstrijden. Dan is daar nog de transfer van Mario Götze en daardoor lijken de speelkansen onder trainer Roger Schmidt in eerste instantie wat af te nemen. “Bij PSV werken echt wel verstandige mensen”, zegt Gerbrands, tegen het Eindhovens Dagblad.

“We doen er met elkaar alles aan om hem op een goed niveau te krijgen. Voor een club als PSV geldt alleen ook dat het gaat om presteren”, verduidelijkt de algemeen directeur, die merkt dat de situatie-Ihattaren de gemoederen bezighoudt. Zelf spreekt hij soms ook met hem over de mediabelangstelling. “Het is nogal wat op die leeftijd”, aldus Gerbrands, die wijst op het bestaan van ‘alleen al negen praatprogramma’s over voetbal’. “Je moet er allemaal maar mee om kunnen gaan. Dat is zeker niet altijd makkelijk”, aldus PSV’s eerste man Toon Gerbrands.


Facebook Comments Box