Home Nieuws Gerbrands stelt fans gerust inzake financiële huishouding

Gerbrands stelt fans gerust inzake financiële huishouding

27
0

Harry van Raaij werd jaren achtereen verguisd na zijn vertrek bij PSV. De oud voorzitter werd verweten financieel te grote risico’s te hebben genomen. 

Nu PSV een tekort gaat oplopen door het missen van Europees voetbal is een deel van de achterban ongerust over de financiele huishouding. De miljoenen transfer van Romero naar PSV doet opnieuw stof opwaaien.

In VI legt Gerbrands uit hoe de vork in de steel steekt.

Het is heel simpel’, aldus Gerbrands. ‘Het vijfjarige contract van Romero gaat pas in op 1 juli 2018. Dat betekent dat de transfer van Romero in het volgende boekjaar valt en we er nu dus geen last van hebben’.

‘Daarnaast betalen we de gehele som niet in één keer, die wordt over een bepaalde periode uitgesmeerd. Dat we nog een gat van vijf miljoen euro te vullen hebben klopt. Het meest waarschijnlijk is dat we één of meerdere spelers verkopen, die passen in de plannen van PSV met het oog op de selectie van komend seizoen. Dat hoeft niet in de winterstop, dat kan ook direct na de competitie. Gezien de interesse in onze spelers in de afgelopen transferperiode zijn we er niet bang voor dat dit niet lukt.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here