Home Nieuws Gerbrands prijst Schmidt, die afgelopen zomer 6 clubs liet gaan voor langer...

Gerbrands prijst Schmidt, die afgelopen zomer 6 clubs liet gaan voor langer verblijf bij PSV

1491
0

Roger Schmidt is een man van karakter en een man van zijn woord. Voor de Duitser is een afspraak een afspraak.

En dus vond Roger Schmidt het telefoontje van Toon Gerbrands afgelopen zomer over de interesse van andere clubs een onnodig telefoontje. Schmidt heeft een contract van twee jaar bij PSV en dat wil hij op zijn minst uitdienen. Toon Gerbrands zegt in gesprek met de NOS dat er maar liefst zes clubs waren die zich voor Schmidt meldde in Eindhoven.

Schmidt vindt dat PSV een prachtige en fanatieke aanhang heeft maar door Corona heeft de trainer dat in zijn eerste jaar moeten missen. Dat steekt, stelt Gerbrands vast. Onder meer Eintracht Frankfurt en Hertha BSC zouden interesse hebben getoond in Schmidt maar ook Premier League club belde voor Schmidt.

“Het is dan ook een mooie man die zegt: ik heb geen clausule in mijn contract en ik heb hier bovendien nog nooit een wedstrijd met supporters beleefd. Dus ik blijf hier gewoon”, vertelt Gerbrands aan de NOS over de uitspraken van Schmidt.

Gerbrands stelt vast dat Schmidt onder de indruk is van de sfeer in het Philips Stadion. “Hij heeft nu een aantal wedstrijden meegemaakt hoe de steun hier is, hij vond het uitermate bijzonder hoe de sfeer hier in het Philips Stadion kan zijn.”
Het heeft er ook alle schijn van dat PSV verder wil met Roger Schmidt getuige de uitspraak van Gerbrands over het aflopende contract van de befaamde Duitse trainer. “We spreken elkaar natuurlijk vaak, dus ergens zal dit onderwerp een keer gaan komen”, aldus Gerbrands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here