Home Nieuws Gerbrands: Philips is blij met de nieuwe sponsor

Gerbrands: Philips is blij met de nieuwe sponsor

8
0

De weinig verassende reacties op de nieuwe sponsordeal laten zich raden. Zowel de commercieel directeur van Energiedirect als algemeen directeur Toon Gerbrands spreken uit blij met elkaar te zijn, maar de achterban is allerminst te spreken over de deal.

Marc van Zon, commercieel directeur van Energiedirect, is blij met de samenwerking tussen zijn bedrijf en PSV. “Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen en vanaf het begin was er een klik.” Ook Toon Gerbrands is verheugd met de samenwerking. “We zijn ontzettend blij en zijn onder de indruk van de manier van werken van Energiedirect”.

“We weten dat het tijd kost om naamsbekendheid op te bouwen”, liet Van Zon weten waarom de overeenkomst voor drie seizoenen is getekend. Gerbrands vergeleek de onderhandelingen met die van een speler. ,,Het is een heel traject, net zoals met het scouten van een speler. Philips was blij met de nieuwe hoofdsponsor. We kunnen Philips niet één, twee, drie vervangen”, aldus Van Zon. Dit is een historische dag voor PSV”, zegt Gerbrands. “We kunnen nu onze ambitie voortzetten.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here