Home Nieuws Gerbrands over supportersvereniging PSV: ‘Er wordt veel over ons gesproken, amper met...

Gerbrands over supportersvereniging PSV: ‘Er wordt veel over ons gesproken, amper met ons’

90
0

In de week dat Harry Timmermans als voorzitter namens de supportersvereniging de club vraagt naar buiten te treden over de diepe crisis waarin de club zit, spreekt Toon Gerbrands zich uit.

De algemeen directeur noemt man en paard en schroomt niet om John de Jong en Mark van Bommel in zijn verhaal en visie op de huidige situatie mee te nemen.

Er klonk ook een klein verwijt vanuit PSV naar de voorzitter van de supportersvereniging. Timmermans riep deze week op tot openheid en een verklaring vanuit de club hoe de crisis moet worden overwonnen. Vanuit de directie van de club is de tegenreactie weer dat er veel over de club wordt gesproken in plaats van met de club.

“We zijn gestart met drie doelstellingen, waarvan er één – Europees overwinteren – weg is. De beker winnen is ook een doelstelling, dat toernooi moet voor ons nog beginnen. En in het streven naar het kampioenschap staan we derde. De nieuwe realiteit is dat we eerst maar eens op weg moeten naar plaats twee. Plek twee is voorronde Champions League. En verder ga ik in mijn analyse nu niet”, zegt Gerbrands.

“Wat die voorzitter van onze supporters betreft wil ik nog wel zeggen: er wordt momenteel veel over ons gesproken en amper met ons. Als hij zich meldt voor een kop koffie is-ie welkom. Als ie morgen een forumavond inlast, ga ik erheen. Leg ik uit wat er gaande is bij ons. Dat moet een voetbalclub ook aan zijn fans uit kunnen leggen, vind ik”, besluit de algemeen directeur van de club.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here