Home Nieuws Gerbrands bezig met laatste boek: ‘Misschien creëer ik mijn eigen spandoeken weer’

Gerbrands bezig met laatste boek: ‘Misschien creëer ik mijn eigen spandoeken weer’

276
0

In een uitgebreid interview met de Telegraaf sprak Toon Gerbrands over de huidige situatie in het voetbal en wat het met de clubs doet en kan doen.

De directeur van de club sprak ook uit dat hij opnieuw bezig is met het uitbrengen van een boek maar dat dit tevens zijn laatste boek zal zijn. De algemeen directeur beseft dat het hem weer op verwijten kan komen te staan.

Gerbrands beseft dat het schrijven van boeken en het communiceren daarover in minder sportieve tijden gevoelig kan liggen bij de soms kritische aanhang van PSV. De directeur van dienst verwacht over drie of vier weken zijn laatste boek af te hebben en beseft dat het hem opnieuw kritieken kan opleveren.

“Misschien creëer ik dan mijn eigen spandoeken weer, maar in deze periode kan niemand me zeggen dat het ergens ten koste van is gegaan”, aldus Gerbrands.

“Men verdenkt mij van allemaal managementboeken, maar deze zijn gebaseerd op echte verhalen uit de praktijk. Met dit laatste boek wil ik de aanval openen op een aantal bestaande managementwijsheden. Ter geruststelling van iedereen: hierna ben ik klaar met wijsheden delen, het is mijn laatste boek.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here